Annoncering på Google

 

Med annoncering på Google har du et hav af muligheder.

Du kan både annoncere, så din virksomheder kommer øverste på selve Google, have banner-annoncer på andre hjemmesider, lokal annoncering og meget mere.

Hos SOME AND WEB råder jeg altid mine kunder til, at lave en god søgemaskineoptimering inden, man begynder at annoncere på Google. Det gør vi fordi, at din annoncering bliver billigere jo bedre din søgemaskineoptimering er.

Skal din annoncering...


skabe opmærksomhed?
skabe trafik til din hjemmeside?


generer mails til nyhedsbrev?


fastholde interesserede kunder?

Har du brug for hjælp med Google annoncering?

Du skal være mere end velkommen til at kontakte mig. Så tager vi en snak om din virksomhed og de mange muligheder Google kan bringe.


Send os en mail!

Google Ads og alle de andre


Når du gerne vil have annoncer på Google er det som ofte ikke nok (hvis du vil have gode resultater) med blot en Google Ads-konto. Du bør som minimum også have en konto på Google My Business og Google Search Console. Det er også yderst vigtigt, at du laver en god søgeordsanalyse inden du går i gang. 

Budget


Mange har svært ved at gennemskue Google Ads pga. måden budgettet er opsat på. Det kan jeg sagtens forstå - det er nemlig en smule forvirrende. Men! Hos SOME AND WEB betaler du MAX det, som vi fælles har aftalt pr måned. Jeg laver nemlig alt det svære arbejde for dig - så du kan koncentrere dig om det du er god til, og ikke om Googles lidt halv besværlige opsætning. 

Ønsker du Google support?


Hos SOME AND WEB tager jeg mig dagligt af vores kunders online annoncering - på både facebook, instagram & Google. Skal jeg også hjælpe dig?

Når du har købt dine timer, vil du løbende kunne følge med i dit forbrug, med et login til en kundeportal. 
Timerne bliver registreret pr påbegyndt 15. minut.


5 timer

3.500

Kr,- ex. moms

Udløber 3 måneder efter køb.
Ubrugte timer refunderes ikke

.

Køb nu!

15 timer

9.000

Kr,- ex. moms

Udløber 9 måneder efter køb.
Ubrugte timer refunderes ikke

. Køb nu!

Det med småt.

Priserne indkluderer ikke penge brugt på selve annoncering.

Enkeltvis timer koster 800 kr,- ex. moms