Hjælp til søgemaskineoptimering
Har du brug for hjælp til søgemaskineoptimering?

Når dine kunder er på Google, søger de ofte efter løsninger til at dække deres behov. De er dermed allerede betalingsvillige, indenfor det søgeord, som de lige har brugt. Derfor er det vigtigt, at din virksomhed er så synlig på Google som muligt, overfor dine potentielle kunder. Det kan du gøre ved at få lavet en søgemaskineoptimering.

Søgemaskineoptimering er en løbende process, som hele tiden skal optimeres og holdes ved lige. Når det bliver gjort, er der høj sandsynlighed for, at din virksomhed ender på side et på Google - når der bliver søgt på enten din virksomhed, dine produkter eller ydelser. 

Søgemaskineoptimering bliver også kaldt for 'SEO'. Det er en forkortelse af det engelske ord 'Search Engine Optimization'. Der vil derfor flere steder stå 'SEO' i stedet for søgemaskineoptimering. 


 hjælp til søgemaskineoptimering

Derfor har du behov for hjælp til søgemaskineoptimering


Ønsker du mere trafik, synlighed og konkurrencedygtighed på Google? Så har du muligvis behov for hjælp til søgemaskineoptimering. Lad SOME AND WEB hjælpe dig med din søgemaskineoptimering - så din virksomhed og søgeord kan komme til tops på Google. Jeg hjælper dig hele vejen!


Over
0
procent af alle søgemaskiner ejes af google
Top
0
placeringer på Google får 75% af alle kliks
Op til
0
procent af googles brugere ignorerer de betalte annoncer
SEO

Kan du svare på disse seks spørgsmål?
SOME AND WEB hjælper store som små virksomheder igennem alle SEO kombinationerne. Lyder det hele som volapyk, har du ikke tiden til det eller ønsker du en bedre forståelse af nedenstående? Så kontakt mig endelig.

Søgeordsanalyse

Hvilke søgeord søger dine kunder på? Og hvordan kan disse ord skabe enten direkte salg eller være et led i din eksisterende online strategi.

Teknisk SEO

Har du fået scannet din side så domæner, HTML og serverteknikken virker, som Google gerne vil have? Mange har fejl som dobbelt indhold eller 404-sider.

Onpage SEO

Har du fået optimeret din hjemmeside? Hvad med sidetitler, metabeskrivelser og tekstindhold samt billeder på siden?

SEO strategi

Hvor godt ligger din virksomhed på Google nu? Hvad med dine konkurrenter? Hvor skal der arbejdes ekstra hårdt for at nå til tops?

Google

Ved Google at din virksomhed eksisterer? Hjælp dem godt på vej med Google My Business, Google Search Console & Google Analytics.

Linkbuilding

Har din hjemmeside fået en anbefaling? I Googles øjne fungerer links som anbefalinger, og det er derfor vigtigt, at få gode links fra anerkendte hjemmesider.


Hvad koster hjælp til søgemaskineoptimering?

Tre simple måder at starte din SEO på.


BASIS

SEO startup:*

Op til 7 sider teknisk SEO analyse med rådgivning samt gratis oprettelse af Google Analytics, my Business & Search Console.
Optimering 5 timer pr. md.

Jeg optimerer løbende jeres relevante parametre og sikrer onpage samt teknisk SEO og Linkbuilding. 


3.500 KR,- PR. MD. EX. MOMS

* Engangsydelse ved startup 3.995 kr,- ex. moms 

PRO

SEO startup:*

Op til 15 sider teknisk SEO analyse med rådgivning samt gratis oprettelse af Google Analytics, my Business & Search Console.
Optimering 10 timer pr. md.

Jeg optimerer løbende jeres relevante parametre og sikrer onpage samt teknisk SEO og Linkbuilding. 


6.500 KR,- PR. MD. EX. MOMS

* Engangsydelse ved startup 4.995 kr,- ex. moms 

BUSINESS

SEO startup:*

Op til 35 sider teknisk SEO analyse med rådgivning samt gratis oprettelse af Google Analytics, my Business & Search Console.
Optimering 15 timer pr. md.

Jeg optimerer løbende jeres relevante parametre og sikrer onpage samt teknisk SEO og Linkbuilding. 


9.000 KR,- PR. MD. EX. MOMS

* Engangsydelse ved startup 5.995 kr,- ex. moms 

Det med småt til dig, der har brug for hjælp til søgemaskineoptimering.

Du skal forvente, at der går 6-12 måneder, før du begynder at se effekten af SEO arbejdet. Det afhænger selvfølgelig af din målsætning og hvor stor indsats vi kan lægge i arbejdet. Jeg vil derfor anbefale dig, at du afsætter et budget, der er stort nok til, at du kan se en effekt inden for det første halve år.