Jeg hjælper dig med
Om du er nybegynder eller øvet kan det, at holde en virksomhedsprofil i live, på de digitale medier, være et stort stykke arbejde og en tidsrøver. Hos SOME AND WEB hjælper jeg dig fra start til slut.


 • Kom godt i gang

  Jeg hjælper dig med at blive oprettet på de digitale medier, der giver mening for din virksomhed. Det kan fx. være på facebook og Google.

 • Online annoncering

  Vil du i kontakt med personer, der er i nærheden af din butik? Nå bredt ud og få flere besøgende på din hjemmeside? Flere leads via underskriftsindsamling eller andet? Jeg er ekspert indenfor online annoncering på facebook, Instagram, LinkedIn & Google.

 • Indblik

  Hvor mange ser mine opslag? Hvad virker godt og knap så godt? Hvad foretrækker min målgruppe? Og hvem når mine opslag ud til? Jeg har svarene på alle dine spørgsmål.

 • Ellers andet?

  Giv mig et kald, så giver jeg en kop kaffe.

 
Online annoncering

Online annoncering 
Online annoncering på de digitale medier er en fordel for stort set alle virksomheder. Det er det fordi, det er et let tilgængeligt medie hvor de fleste målgrupper befinder sig. Jeg arbejder primært med fire forskellige digitale medier, til online annoncering. Disse fire er facebook, Instagram, LinkedIn. Og Google.

Du skal være mere end velkommen til at kontakte mig. Så tager vi en snak om din virksomhed og de mange muligheder online annonceringer kan bringe.

Men. Skal min virksomhed overhovedet være på de sociale medier?Det korte svar er JA! Det lidt længere svar er, at dine kunder er på de sociale medier - og derfor skal du selvfølgelig også være der. Dog er det vigtigt, at der bliver lagt en social medie strategi fra starten. En plan for, hvor virksomheden skal være, samt hvorfor og hvad der bliver lavet af opslag og/eller kampagner. Dette kræver, at du ved hvor din virksomheds målgruppe er, hvilken tone virksomheden skal have samt hele målet for tilstedeværelsen på de sociale medier. Hvis der ikke er styr på dette, kan virksomheden hurtigt opfattes som rodet og med mange forskellige meninger, personligheder og budskaber.