hjælp til wordpress hjemmeside

Hjælp til hjemmeside

Hos SOME AND WEB får du en professionel, effektiv, stabil og brugervenlig hjemmeside, som er opsat og designet i verdens største CMS system WordPress. 

Jeg tilbyder flere forskellige designs, muligheder og løsninger til din WordPress hjemmeside. Blandt andet…

… Har du et andet behov? Mulighederne er mange, og alt kan som udgangspunkt lade sig gøre. Jeg har endnu ikke mødt en opgave, hvor jeg har måtte smide håndklædet i ringen. 

Din hjemmeside skal skabe omsætning

I sidste ende, er formålet med din hjemmeside at skabe omsætning – uanset om den er udviklet som et online visitkort eller en større webshop. En hjemmeside kan være nok så pæn, men hvis teknikken ikke spiller, kan du miste meget dyrebar data – og derved omsætning. Derfor har jeg altid disse opsætninger med i min udvikling:

 • Meta Pixel og API

 • Meta katalog (ved webshop)

 • SMTP (ved kontaktformular og webshop)

 • SSL/HTTPS

 • Cookiebot

 • Google Analytics -og Search Console

Levering

Min leveringstid afhænger naturligvis af opgavens størrelse, samt hvor hurtigt jeg kan komme i gang med selve hjemmesiden. For at du kan få hjemmesiden så hurtigt som muligt, har jeg derfor følgende arbejdsgange:

 • Møde (via telefon eller Zoom)
 • Udkast til design
 • Udvikling af hjemmeside
 • Gennemgang
 • Rettelser efter gennemgang
 • Godkendelse og endelig hjemmeside

Jeg bestræber mig på, at der max går to måneder fra vores første møde, til din hjemmeside er online.

Budget
Hos SOME AND WEB koster en hjemmeside den tid, som den tager at udvikle. Du kan enten betale for timer enkeltvis – eller købe et klippekort, som er bedst til prisen uanset om du har en lille eller stor hjemmeside opgave.

Det er naturligvis altid muligt, at få et estimat på tidsforbruget af både helt nye hjemmesider samt support opgaver.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL DIN HJEMMESIDE?

Du skal være mere end velkommen til at kontakte mig. Så tager vi en snak om din virksomhed og de mange muligheder WordPress kan bringe.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP DIN HJEMMESIDE?

Du skal være mere end velkommen til at kontakte mig. Så tager vi en snak om din virksomhed og de mange muligheder WordPress kan bringe.