hjælp til Google annoncering

Hjælp til Google annoncering

Med annoncering på Google har du et hav af muligheder.

Du kan både annoncere, så din virksomhed kommer øverste på selve Google, have banner-annoncer på andre hjemmesider, lokal annoncering, retargeting og meget mere.

Hos SOME AND WEB råder jeg altid mine kunder til at få lavet en god søgemaskineoptimering inden, man begynder at annoncere på Google. Det gør jeg fordi, at din annoncering bliver billigere jo bedre din søgemaskineoptimering er.

Ønsker du at...

… så er annoncering på Google et helt klart must have for dig.

Google Ads og alle de andre

Når du gerne vil have annoncer på Google, er det som ofte ikke nok (hvis du vil have gode resultater) blot med en Google Ads-konto. Du bør som minimum også have en konto på Google My Business, Google Search Console og Google Analytics. 

Succes på Google kræver en responsiv og hurtig hjemmeside

Budget
Mange har svært ved at gennemskue Google Ads pga. måden budgettet er opsat på. Det kan jeg sagtens forstå – det er nemlig en smule forvirrende. Men! Hos SOME AND WEB betaler du MAX det, som vi fælles har aftalt pr måned. Jeg laver nemlig alt det tekniske arbejde for dig – så du kan koncentrere dig om det du er god til, og ikke om Googles lidt halv besværlige opsætning. 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL Google ANNONCERING?

Du skal være mere end velkommen til at kontakte mig. Så tager vi en snak om din virksomhed og de mange muligheder Google kan bringe.

Indkøbskurv