hjælp til SEO

Vil du også ligge øverst på Google?

Få større synlighed og flere kunder med SEO. En kombination af målrettet kommunikation, gode produkter, en optimeret side og linkbuilding er vejen frem for bedre placeringer i Google

Med en af vores SEO-aftaler optimerer vi din hjemmeside, så du bliver vist i toppen af søgeresultaterne på Google. 

Ved løbende SEO-optimeringer sørger vi for at du stiger og fastholder dine placeringer. Alt imens vi udvider dine søgetermer med nye artikler, undersider og andre tiltag. 

Vi hjælper selvfølgelig også med Google Ads. Den bedste strategi er en kombination.

Top placeringer

Løbende optimeringer

Flere kunder

Derfor skal vi lave dine løbende optimering - vi ved hvad vi laver

Det er vigtigt for os at din virksomhed er en succes, din succes er vores succes. Vores formål er at blive omkostningsfrie, for ellers ophører samarbejdet hurtigt.

Hvad er søgemaskineoptimering?

SEO er en forkortelse for søgemaskineoptimering. Det er en teknisk, men effektiv måde at markedsføre sig på. Søgemaskinerne, og særligt Google, fungerer nemlig som afsætningskanaler, som brugerne går til for at få dækket deres købsbehov.

Det interessante er, at SEO udadtil fremstår som en passiv handling, selvom det modsatte absolut er tilfældet. Og der findes flere forskellige grene indenfor SEO, som teknisk, on-site og off-site SEO.

Få større synlighed og mere trafik - og flere kunder

SEO-relateret trafik består dog generelt af mere beslutningsklare besøgende end trafik fra andre kilder. Men det har ikke særlig meget værdi for dig, hvis ikke din forretning er repræsenteret på side 1.

Læs mere om hvor værdifuld trafikken er

Hvad koster SEO?

Prisen på SEO kan variere meget, alt efter de krav du stiller. Driver du en webshops med hundredvis af produkter og kategorier, er arbejdet større end en service-hjemmeside, hvor der er få med gode landingssider.

Hos os har vi gjort det nemt for dig ved at tilbyde faste prismodeller i form af pakkeløsninger.

Mange vælger at købe Facebook- og Instagram-annoncering i sammenspil med deres SEO-aftaler.

SEO specialister i Værløse

Vi går analytisk til værks og starter med en dybdegående analyse af din hjemmeside, dine rangeringer i dag og nærmeste konkurrenter. 

Vil du gerne have større synlighed og flere kunder i biksen? Så tøv ikke med at kontakte os og hør dine muligheder. 

100% gratis og uforpligtende. 

Indkøbskurv