Priser

Hos SOME AND WEB kan du få hjælp til webdesign, websupport, online annoncering, strategi, email markedsføring, organiske opslag og sparring på online markedsføring generelt. 

Jeg arbejder med fast pris på helt nye hjemmesider og samarbejdsaftaler ang. annoncering på Facebook og Instagram – så du er 100% sikker på, at blive hjulpet helt i mål til den rigtige pris. 

Mine klippekort er optimale til dig, der ønsker løbede websupport, sparring, strategi, email markedsføring og/eller hjælp til organiske opslag på Facebook og Instagram. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan få skræddersyet den helt rigtige løsning for dig og din virksomhed

helt ny hjemmeside

En hjemmeside er virksomhedens online visitkort - og meget mere end det. Den er en investering, som skal skaffe virksomheden et solidt flow af kunder og samtidig sikrer professionalisme.

online Annoncering

Få hjælp til alt fra algoritmer til det kreative med en samarbejdsaftale, som er skræddersyet dit behov. Jeg sikrer, at dine annoncer altid performer, bliver overvåget ugentligt og rapporteres månedligt.

ad hoc opgaver

Med et aktivt klippekort hos SOME AND WEB er du sikret websupport, løbende sparring, hands-on hjælp, opsætning og udarbejdelse af email markedsføring og meget andet.

Indkøbskurv