Temaer på WordPress

I denne uge skriver vi om hvad temaer og WordPress går ud på.

Det er temaet der gør, at du kan se noget på din WordPress hjemmeside. Så uden noget tema – ingen hjemmeside. Temaet er nemlig med til at skabe det, som de besøgende ser på din hjemmeside. Selve WordPress er altså \’blot\’ maskinrummet, hvor temaet er det, dine besøgende ser. Temaer er derfor nødvendige på WordPress.

Der findes flere tusinde gratis temaer på WordPress. Dem kan du finde i dit WordPress kontrolpanel ved at gå til \’udseende\’, tryk på \’temaer\’ og vælge \’tilføj nyt\’. Herefter kan du søge mellem alle de forskellige gratis temaer der eksistere. Ved hvert tema følger der en masse forskellige muligheder. Det er dog ikke sikkert, at du har behov for det tema med flest funktioner. Så prøv at find det, der passer mest præcist til din virksomhed.

Gratis vs betalte temaer

Du kan også købe dig til et WordPress tema – der koster fra 200 kr,- til flere tusinde kroner. Måske du tænker \’hvorfor skal jeg købe, når jeg kan få gratis? Er der forskel på de gratis og dem, som koster penge?\’ Ja. Det er der. En af de vigtigste forskelle på de gratis temaer og de betalte er, at du med de betalte får flere muligheder med. En anden vigtig ting, som følger med når du betaler for et tema, er adgang til support. Ydermere kommer opdateringerne ofte hurtigere til de betalte temaer, end til de gratis.

Dit valg er vigtig

Når du vælger dit tema til din hjemmeside, er det vigtigt du holder øje med hastigheden på hjemmesiden. Brug eventuelt Google’s egen tool. Men hvorfor er det vigtigt? Hvis du skal opnå topplaceringer på Google, kræver det en hurtig og mobilvenlig hjemmeside. Det kan derfor være en god ide at involvere en erfarne webudvikler, når du bygger vælger eller opdatere dit tema. Lad SOME AND WEB hjælpe dig med ny og opdateret hjemmeside.

Få 15 minutters gratis rådgivning

Du har altid muligheden for at få 15 minutters gratis rådgivning, inden du beslutter dig for et evt. samarbejde.

Indkøbskurv