WooCommerce udvikling – Alt hvad du bør vide

WooCommerce er uden tvivl den mest populære e-handelsplatform. Med sin fleksibilitet, skalerbarhed og nemme integrationsmuligheder er det ikke svært at forstå hvorfor. Men at vælge den rigtige kombination af plugins, temaer og opsætning kan gøre hele forskellen mellem en gennemsnitlig webshop, og solid e-commerce forretning. 

I artiklen her dykker vi ned i alt omkring WooCommerce, og hvordan det kan være en god ide at vælge en professionel woocommerce udvikler til opgaven.

Først skal vi lige forstå, hvad woocommerce egentlig er…

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er et gratis WordPress plugin, der giver dig mulighed for at sælge produkter og tjenester fra din website. Herunder abonnementer, bundles og digitale downloads som fx e-bøger.

Det er en yderst fleksibel og åben løsning, som giver dig mulighed for at lave skræddersyede tiltag til din butik. Det kunne fx være en virksomhed som sælger tagløsninger, og gerne vil have besvaret en række spørgsmål inden kunden kan placere en ordre.

WooCommerce er amerikansk udviklet en af de 3 absolut største udbydere på markedet, og med tusindvis af plugins muligheder, er det en sikker og skalerbar løsning for næsten alle virksomheder. Men dette kommer vi tilbage til.

Hvorfor vælge professionel WooCommerce udvikling?

Selvom WooCommerce er brugervenligt, og kan konfigureres af alle, kan der opstå tekniske udfordringer undervejs, som typisk kræver en ekspert.

En professionel woocommerce udvikler, hjælper ofte med:

  • Upload af produkt feed
  • Sikkerhedsopdateringer
  • Hastighedsoptimeringer

Hos Some and Web hjælper vi med hele processen, lige fra design til opsætning og det efterfølgende markedsføring arbejde. For at gøre det nemt, har vi udarbejdet en masse pakkeløsninger indenfor:

Hvilke virksomhedsstørrelser bør overveje WooCommerce?

Når det kommer til e-handel, kan valget af den rigtige platform være afgørende for din succes. Vi ser rigtig mange som har udviklet en webshop, og taget forkerte valg fra start, og nu er der ikke penge til at udvikle en ny shop. Selvom vi vil hjælpe alle, kan det være en rigtig svær situation at stå i. 

Derfor… Overvej grundigt dit næste skridt, hvis du skal have udviklet en webshop. 

Først kan du starte med at undersøge om WooCommerce er den rette løsning for din virksomheds størrelse? 

Nedenfor er et par punkter, som er typisk efterspurgt alt afhængig af størrelsen på virksomheden.

Opstarts- og små virksomheder:

  • Budgetvenlig: WooCommerce er en gratis open-source platform, hvilket gør den ideel for virksomheder med et begrænset budget.
  • Skalérbarhed: Selvom du starter lille, kan WooCommerce vokse med dig. Med den rette hosting og udvikling kan du nemt håndtere en stigende mængde trafik og salg.
  • Fleksibilitet: Med utallige plugins og temaer til rådighed kan små virksomheder tilpasse deres webshops uden stort forudgående kendskab.

Mellemstore virksomheder:

  • Tilpasningsmuligheder: I takt med at en virksomhed vokser, vokser dens behov også. WooCommerce tilbyder avancerede tilpasningsmuligheder, der kan imødekomme mere komplekse behov.
  • Integrationer: WooCommerce kan integreres med en lang række tredjepartsløsninger, såsom CRM-systemer, bogføringssystemer og marketing platforme.
  • Flersproget support: For virksomheder, der opererer i flere lande, gør WooCommerce det nemt at oprette en flersproget webshop.

Hvis du ikke helt føler dig overbevist om WooCommerce er det rigtige for dig, kan du tjekke et par alternativer. Faktisk er der ikke alternativer, men også rigtig gode løsninger. Igen afhænger det meget af hvad du som virksomhed ønsker at drive din shop til:

Vi anbefaler:

Vil du have hjælp til at træffe beslutningen? Så ring eller skriv til os. Vi tilbyder gratis rådgivning om hvordan du bedst kommer i gang eller videreudvikler på din webshop.

Få 15 minutters gratis rådgivning

Du har altid muligheden for at få 15 minutters gratis rådgivning, inden du beslutter dig for et evt. samarbejde.

Indkøbskurv